kupovina


Ekskluzivni apartmani koji su predviđeni za prodaju nalaze se u sklopu hotelskog kompleksa „Hotel Jahorina“.

Apartmani su po strukturi jednosobni od 22m2, jednoiposobni od 35m2, dvosobni od 38-50m2, trosobni od 60-70m2, sve do 120m2 sa tri spavaće sobe i dnevnim boravkom. Postoji mogućnost i kreiranja većih jedinica na zahtev kupca.

Obzirom da će se apartmani knjižiti i prodavati kao poslovni apartmani, pravna lica ostvaruju pogodnost korišćenja ulaznog PDV-a u iznosu od 17%. Apartmani su opremljeni u premium kvalitetu opreme, po funkcionalnom sistemu „ključ u ruke“.

Vlasnik apartmana ima mogućnost da ukoliko izrazi želju, bude deo hotelskog sistema, pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju nekretnine posredstvom hotela. Da bi ispunio uslov za ulazak u hotelski sistem Vlasnik apartmana će biti u obavezi da apartman opremi u skladu sa predviđenim standardima i dizajnom koji propisuje hotel, i to podsredstvom hotela uz detaljnu specifikaciju kompletne opreme i inventara neophodnih za kategorizaciju.

Za opremanje apartmana, hotel će blagovremeno vlasniku dostaviti ponudu koja će kasnije biti sastavni deo ugovora o opremanju apartmana između hotela i vlasnika apartmana.

Hotelski kompleks „Jahorina“ se obavezuje da ponudi poseban ugovor vlasnicima apartmana, o uslovima izdavanja nekretnine posredstvom hotela, kojim će biti definisani svi detalji i međusobni odnosi u izdavanju.

Vlasnici svih apartmana (u i van hotelskog sistema) imaju obavezu plaćanja tehničkog održavanja apartmana, što će preciznije biti definisano ugovorom o tehničkom održavanju. Tehničko održavanje uključuje (održavanje unutrašnje komunalne infrastrukture, čišćenje i održavanje kompleksa, obezbeđenje kompleksa i opšti nadzor oblasti i zaštita od požara, usluge održavanja zajedničkih zelenih površina i zelenila, dezinsekcija i deratizacija zajedničkih prostorija, pokriće osiguranja od odgovornosti zajedničkih prostorija, administrativne i druge usluge).

Posebnim ugovorom o zajedničkom izdavanju apartmana definisani su svi troškovi i podeljeni na obaveze koje terete vlasnika i obaveze koje padaju na teret hotela.

Apartmani su toplom vezom povezani sa svim delovima Hotelskog kompleksa „Jahorina“: direktnim ulazom u liftove iz garaža kompleksa, direktnom komunikacijom sa SPA & Wellnes centrom, centralnim holom, restoranima-barovima i ostalim mnogobrojnim sadržajima (salon zabave, igraonica, itd.).

Vlasnik apartmana postaje vlasnik „Platinum kartice“, koja im omogućava do 20% popusta na sve usluge koje hotel pruža i kojima hotel upravlja samostalno u Hotelskom komplesku “Jahorina“ (spa centar, pansionski restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, teretana, dečija igraonica).